Produktkategorier
Others

Pallcontainer & Pallram

Om du behöver transportera eller förvara mindre föremål är en pallcontainer ett bra och flexibelt alternativ för lager och industri.

5 artiklar

Sätt fallande sortering
H1000 mm. Blå lack
1231,00  SEK
Se produkten
H1200 mm. Blå lack
1345,00  SEK
Se produkten
per sida

Pallcontainer för montering på pall
Pallcontainern med en ram med stålnät och en maskstorlek på 100 x 100 mm. De kan monteras eller demonteras på en pall på 30 sekunder. De går att fälla ihop och tar därför mycket lite plats, vilket ger dig en otroligt enkel och flexibel lösning. Om du på ett smidigt sätt vill skydda dina varor på pallcontainern från damm, smuts eller regn kan du använda sträckfilm.

Pallcontainer för lagerinredning
Hos oss hittar du alltid ett stort sortiment av lagerinredningar.Alla våra pallcontainrar kan staplas på varandra, eftersom det finns 4 inbyggda staplingshörn. Maxbelastningen för en pallcontainer är 1000 kg. En pallram som är fällbar kan lastas med 1000 kg, så du kan stapla två på varandra om lasten är 1000 kg; tre på varandra om lasten är 500 kg eller fyra på varandra om lasten är 333 kg. Med last avses den totala vikten inklusive pallcontainern med fällbar sida och pallen, samt eventuellt emballage.

Mått för pallcontainrar med fällbar sida
De har samma mått som en EUR-pall, vilket innebär 800 x 1200 mm. Pallcontainern med fällbar sida för EUR-pallar har dock fyra staplingshörn som sticker ut över pallens mått, så du bör räkna med 850 x 1250 mm. På vårt lager hittar du en pallbur i blå pulverlackering som dessutom fås i olika höjder:
• 800 mm
• 1000 mm
• 1200 mm
• 1600 mm
Alla våra pallcontainrar och rullcontainrar har en öppning på långsidan.

Vi har också möjlighet att leverera pallrammar och pallburar som är fällbara i galvaniserad version och med öppning på kortsidan. Om du är ute efter en rullcontainer så hittar du även det i vårt stora utbud.

Jag handlar som