Produktkategorier
Others

Pallstativ och mobil pallställ

Pallställ eller pallstativ är lämpliga för förvaring och transport av långa varor, som till exempel långa rör och profiler.
De kan även användas som ett mobilt pallställ som snabbt kan flyttas med en gaffeltruck, vilket är väldigt praktiskt på lagret.

7 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida

Pallställage för lager och industri
Pallställage, eller helt enkelt ställage, är ett otroligt flexibelt system som består av en ram med ett rör i vart och ett av de fyra hörnen. Dessa rör kan snabbt monteras och demonteras, vilket gör att pallställagen kan staplas och då även ta upp minimalt med plats.

Få mer plats på lagret med hjälp av pallställ
Pallställen är också lämpliga för pallar eftersom de stöder pallar med 5 hörnrör. Detta innebär att en svag pall inte kommer att kollapsa och i samma veva vara del av en större kollaps. Om du har många likadana pallar i din lagerinredning kan du stapla dem på varandra och placera dem i praktiska rader. Detta kommer att ge dig mer plats på lagret.

Pallstativ i olika storlekar och lastkapaciteter
Hos oss hittar du pallställ i 3 storlekar och med en lastkapacitet på 1000, 1500 eller 2000 kg. Du hittar även rör för hörnen i längderna 1050, 1400, 1680 och 2100 mm. Ställagen kan staplas så att de blir ca 6–7 höga, detta beror dock på rörlängden så det är viktigt att undersöka detta innan för att hitta en lösning som passar dig.

Ställage för utomhusbruk
Pallställen är varmförzinkade och lämpar sig därför för utomhusbruk och lagring. Pallställen testas av Tüv.

En annan lösning – pallcontainer
Vi har en också en annan produkt som kan vara en alternativ lösning till ett pallstativ om du är ute efter en produkt som ska hjälpa dig att hålla det organiserat på lagret. Vi rekommenderar då att du ska kolla in en pallcontainer, som både är en bra och flexibel lösning för förvaring. Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor om vad som skulle passa just dina behov.

Jag handlar som