Produktkategorier
Others

Gavlar till pallställ – samlade vid leverans

Alla gavlar till våra pallställ är samlade vid leverans, vilket gör att du sparar mycket tid och besvär. Det viktigaste av allt – om du frågar oss – är att du inte monterar gavlarna på fel sätt. En felaktig montering kan nämligen innebära att pallställen inte klarar av den belastning som krävs, vilket kan vara en säkerhetsrisk och något du vill undvika.
Våra pallställ passar standard EUR-pallar på 800 x 1200 mm och därför är gavlarna 1100 mm djupa, så att de passar till pallens mått.
Gavlarna på pallställen är monterade vid leverans, vilket gör att du sparar mycket tid när du ska ställa upp och montera våra pallställ.

Artiklar 1-12 av 63

Sätt fallande sortering
Sida
per sida

Näthyllor eller hylla i spånskiva till pallställage
Om du vill ställa upp ett pallställage med hyllor rekommenderar vi att du väljer en av våra lagerhyllor. Du kan välja en bärbalk som är specialtillverkade för spånskivor. Det är också möjligt att välja en vanlig bärbalk för ställage och placera en spånskiva ovanpå balkarna. Du kan använda ett hyllstöd i stål eller metall för extra stöd. Om du väljer en näthylla får du ett pallställage där ljuset kan komma ner genom hyllan. Om det finns ett sprinklersystem på ditt lager kan det vara ett krav att du väljer näthyllor för dina pallställ, eftersom eventuell brandsläckning är mycket effektivare.

Mått på våra pallställ
Vi har gavlar till pallställ i höjderna 2000, 2500, 3000, 4000, 5000 och 6000 mm. Djupet är alltid 1100 mm. Vi har bärbalkar till lagerhyllor i längderna 950, 1850, 2250, 2700, 3300, 3600 och 3900 mm.

Snabb leverans av pallställ
Eftersom vi nästan alltid har produkten i lager, och gavlarna till pallställen är samlade på vårt lager och klara för leverans, kan vi nästan alltid leverera pallställagen inom några få dagar.

Jag handlar som